Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poelveld - 13-08-2014 10:53:31
Computers & Telefonie

Wow veilingen

Ik heb ook via wow veilingen een aankoop gedaan; een geluidsinstallie voor 250 euro minder dan de goedkoopste internet prijs om precies te zijn.
op zondag gekocht en betaald, en op maandag geleverd. netjes dus zo op het eerste gezicht.
zoals al eerder is aangegeven kon ik daarna niet meer inloggen op de site (er komt dan een melding: omdat u een succesvolle aankoop heeft gedaan is inloggen op wow veilingen niet meer mogelijk conform de algemene voorwaarden, geniet van uw aankoop!)
ik heb hiernaar gevraagd bij de meneer die het pakket kwam afleveren, en kreeg daar geen duidelijke verklaring voor waarom dit zo werkt...?
aangezien ik van nature erg nieuwsgierig ben ben ik eens gaan speuren op internet en dan vind je uit dat [edit redactie]
wel werd mij bij aflevering gevraagd of wow veilingen nog telefonisch contact met mij mocht opnemen voor een 'interview' maar het is mij niet duidelijk wat het doel hiervan is.
even afwachten dus.
de site mijnprivilege.nl is een verder onderdeel van wow veilingen die geheel is afgeschermd en waar alleen betalende leden op kunnen inloggen. nu ben ik wel een beetje handig op internet gebied en heb via een omweg toch even kunnen rondsnuffelen op deze afgeschermde site. hierop staan net als op wow veilingen allerlei aanbiedingen die men kan "mijnen" (lees kopen), alleen zijn deze aanbiedingen nog mooier en groter dan op wow veilingen, en het zijn er veel meer. bijvoorbeeld een 3 daags arrangement voor 2 personen naar de vrouwen wimbeldon finale met een startprijs van 3000 euro dat inmiddels op rond de 1000 euro staat en meer van dit soort luxe evenementen.
de meneer van wow veilingen die de spullen kwam afleveren was overigens wel hoogst verbaasd dat ik toegang had tot dit afgeschermde gedeelte, omdat dit volgens hem absoluut niet de bedoeling was.
mijn persoonlijke conclusie; tot nog toe geen negatieve ervaring met wow veilingen, maar wel allemaal erg geheimzinnig !!