Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 02-12-2013 14:19:52
Voeding & Gezondheid

Boterham

@tonelly, wat een onzin om te stellen dat nederlands brood nergens meer naar smaakt. en als je het over turks brood gaat hebben, moet je wel gelijk opeten, anders trek je aan een wit leren zool. net als de witte en bruine "franse" stokbroden. kan je allemaal wel weer een beetje 'okselfris' maken door nat te maken en in de oven op te piepen maar is ook niet lekker meer. komt bij dat iedereen anders is, eigen smaak heeft etc. waar de ene gilt over zelf brood bakken is zoooo heerlijk: hoeft voor mij ook niet. 't enige wat daar lekker aan is, is de geur in huis. er zijn best goede bakkers die wel degelijk weten hoe een brood te bakken: daar sta je gewoon voor in de rij (of je moet het bestellen, anders is het uitverkocht). maar goed: het ging om de dikke(re) boterham en dat antwoord is al gegeven: zelf snijden, simpel.