Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 20-12-2013 00:59:42
Computers & Telefonie

Aldi pc goed?

Mijn medion laptop dateert van 1 juli 2004 en was een cadeautje van een vriendin die er jaren mee gewerkt had en een andere grotere wilde. ik werk er al zo'n vier jaar dagelijks op. vorige maand was de accu kapot en ben ik verder gegaan op alleen electriciteit. helaas hield de laptop er helemaal mee op. naar een goed en redelijk goedkoop reparatiecentrum van oudere computerfreaks hier in de stad gebracht.
de knoopcelbatterij van de bios was stuk ((gaan oxideren en lekken wat kan na 10 jaar en er was wat zuur op de printplaats gelopen waardoor e.e.a.beschadigd is). dat is deskundig gerepareerd, de laptop is na 10 jaar geschoond/opgeruimd, nagekeken en getest en ik was 90 euro kwijt. de nieuwe accu kon in duitsland besteld worden en was in drie dagen binnen... kostte 67 euro. voor 150 euro kan ik geen nieuwe laptop kopen! ik ben dus zeer tevreden!