Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 20-12-2013 17:43:40
Computers & Telefonie

Aldi pc goed?

[quote=jb50 schreef op vrijdag 20 dec 2013, 17:08]ik heb vanaf 2004 t/m juli j.l. een medion desktop met scherm gehad zonder ooit een probleem. ik heb hem aan een buurman gegeven zodat zijn kleinkinderen spelletjes kunnen spelen. ik heb hem weggedaan vanwege einde xp a.s. april!
echt een goed merk, met een eigen webshop. je hoeft dus ook niet naar de aldi!
medion heeft wel een eigen webshop, maar volgens mij heb je alleen via de aldi 3 jaar garantie.

ik heb een medion beeldscherm gehad, dat defect raakte door slechte elektrolytische condensatoren in de voeding in het scherm. het betreft de zogenaamde "capacitor plague". dat probleem kan overigens bij meer merken optreden, vooral ook op moederborden van computers.
zo zijn er wel meer typische medion defecten, zoals: afgebroken bevestiging van het koelblok op de processor (heeft mij tevens een processor gekost), vastgelopen ventilator op videokaart, kapotte geheugens op videokaart.

een zwak punt van alle medion pc's is de aan-knop op de desktop pc's.
de veer achter deze knop bestaat uit kunststof en breekt na verloop van tijd.

maar inderdaad, voor de prijs die gevraagd wordt, zijn het wel redelijk goede apparaten.