Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

db87
db87 - 22-12-2013 00:52:32
Computers & Telefonie

Aldi pc goed?

Medion is een prima prijsvechter. de kwaliteit is over het algemeen redelijk ok maar zoek dit voor het betreffende model voor de zekerheid wel even na op internet (lees: de reviews etc. etc.). er zijn ook minder florissante spulletjes te koop die de naam medion dragen. medion koop je vooral omdat het goedkoop is.

indien je echt opzoek bent naar een high-end machine die uitsluitend bestaat uit duurzame kwaliteitscomponenten dan ben je bij medion aan het verkeerde adres.

wees er ook op bedacht dat medion vooral ouderwets loopt te schreeuwen met imposante getalletjes zoals 4tb zoveel ghz etc etc. maar vaak valt het allemaal toch wat tegen qua prestaties in de praktijk. zo ontbreekt vaak een ssd en heeft de videokaart wel veel videogeheugen maar is qua rekenkracht (zeer) zwak. vooral bij de goedkope machines loopt medion de kantjes ervan af, maar dat geld voor veel merken...