Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bvandenb
bvandenb - 27-12-2013 12:53:11
Computers & Telefonie

Casino spam

"bardotlover
johankooyman schreef op maandag 1 apr 2013, 17:44
ik gebruik een gratis versie van spamfighter dat werkt prima
bardotlover : welke dan???? "

pak een zoekmachine, de 4 meest logische woorden uit de zin die begint met 'ik' hierboven.....

mailwasher: goedbedoelende geld-zieke amateurs die soms een goede versie uitbrachten, toen de bounce er uit haalden, toen weer terug zetten... half-digibete gebruikers van mw, dan weer een 'update' waarbij het lerende filter helemaal niet leert, of zelfs andersom! (je keurt v|agra tig keer af en hij maakt hem telkens groen of wit de regel...)
met windows mailclients (ligt wel aan welke..) en gmail, hotmail, de mail van je isp kan je het vaak gratis oplossen, de vraag is alleen wel hoe want dat verschilt per programma, isp, enz.

bounchen van email: nutteloos geworden.
spammers gebruiken tijdelijke accounts en alleen voor zenden, sturen en spammen, die lezen echt jouw retour mailtje niet. lles dat terug komt, dus ook heel doodnormale rejects van mailservers omdat de gebruiker echt niet bestaat, die komen niet eens uit de inbox van de tijdelijke spamadressen hun box, spammers deleten alles wat terug komt al op de server.

het is nog alt8ijd schrikken, ook bij klanten, hoe half-digibeet nl gewoon nog steeds massaal is anno, ik rond ff af, 2014.

.