Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neznajoe - 03-01-2014 21:55:09
Auto & Vervoer

Hoe kom ik hier van af ??

[quote=verovibes schreef op donderdag 29 aug 2013, 15:27]ik ben een tijdje terug gebeld door iemand van de eurojack loterij , ja ja ik zou ooit is met een enquette mee hebben gedaan en gratis laten nu hebben gewonnen , naja best , met nadruk heb ik nog gevraagt dat ik niet gelijk vast zat aan die loterij maar nee ik deed eerst gratis mee en kreeg ik daarna wel de papieren thuis gestuurd als ik echt mee wou doen.
maarja moesten ze wel ff me rekeningnummer (werd opgenomen) hebben mocht ik iets winnen op die gratis loten en je raad het al ineens is er een paar weken later 25.50 afgeschreven .
baal ervan dat ik hier ben ingetrapt want is de 1e keer dat me zoiets overkomt

het betreft european lottery club uit st gallen switserland , maarja als ik hun zoek op google maps zie ik in het pand waar hun zouden zitten niet een ecl club en ook het email adress wat ik van hun heb bestaat blijkbaar niet als ik een mail wil sturen , heb nog niet gebeld maar dat zal waarschijnlijk ook niet werken , wat moet ik doen ?? het afgeschreven bedrag telkens terug laten storten ? ik weet het echt niet

ik heb kortgeleden nl. hetzelfde meegemaakt, maar nog nix afgeschreven.