Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 08-01-2014 13:30:07
Voeding & Gezondheid

Lidl kerkrade centrum onvriendelijk tegen mensen met scootmobiel.

Als ik al eens een supermarkt betreed, niet met een scootmobiel maar met mijn elektrische rolstoel, dan ervaar ik meer dan eens dat er weinig rekening wordt gehouden met mindervaliden. gelukkig zijn er dan mensen, hoewel ze een scootmobiel nodig hebben, die nog een paar stappen kunnen lopen om iets uit een hoog schap te kunnen halen. vaak (nou ja, vaak?) moet ik even geduld hebben voor het bijvullen van een vak omdat er een grote kar in de weg staat, daar heb ik geen probleem mee. laat de chef of wat daar voor door wil gaan dan ook enig geduld betrachten voor iemand die even het scootmobiel verlaten heeft voor een tray water.

ik zou dus nooit uit zo'n winkel wegblijven. wacht uw kans af. er komt een moment dat er blikken appelmoes of andere conserven in een grote stapel op de vloer staat, waar u met het scootmobiel niet langs kan. even aantikken mag, totdat de stapel omdondert. ik verzeker u: het helpt echt :-))