Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 09-01-2014 22:02:13
Voeding & Gezondheid

Lidl kerkrade centrum onvriendelijk tegen mensen met scootmobiel.

@olijfje3. ik breng om den drommel geen gehandicapten in diskrediet en ook mezelf niet. waar het hier om gaat is dat mensen die een scootmobiel, een (elektrische) rolstoel of een rollator nodig hebben (lichamelijk beperkten), waartoe u zelf behoort, al snel beoordeeld worden als "dingen die maar lastig in de weg staan". is mijn vrouw bij me, dan wordt zij aangesproken terwijl ik duidelijk op zo'n moment de klant ben, als ik al zelf mag afrekenen hoorde ik al eens: "dat is dan zoveel centjes", alsof je ook nog eens verstandelijk gehandicapt ben. na deze ervaringen kwam ik erachter dat een gehandicapte moet emanciperen en vooral voor zich zelf opkomen.

u denkt toch niet dat ik me door een snotneus zo laat behandelen als heijmans2000 overkwam? daar ben ik toch echt geen 65 voor geworden dacht ik zo. ook wij zijn gewoon klanten en mogen een respectvolle benadering verwachten. staat er eens zo'n hoge kar vol met spullen naast een vakkenvuller, dan wacht ik gewoon even tot ik er door kan. alle tijd. als zo'n vakkenvuller er bij mij langs wil terwijl ik nog bezig ben iets te pakken dan wacht hij/zij ook. misschien heeft'ie niet alle tijd, maar dan heb ik dat nog steeds. ik laat me echt niet haasten of zenuwachtig maken in zo'n situatie. als dat op een respectloos commentaar uitloopt dan reageer ik helemaal niet, verbaal althans. als verderop iets omdondert omdat ik daar niet langs kan dan stel ik me zo voor dat degene die mij zo respectloos behandelde dit waarschijnlijk ook verkeerd heeft neergezet. dan help ik hem alvast op weg om dit opnieuw te stapelen. goed toch?