Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 11-01-2014 12:01:04
Voeding & Gezondheid

Lidl kerkrade centrum onvriendelijk tegen mensen met scootmobiel.

Heb eventjes alle reacties gelezen en ben nu al 3 kwartier bezig om mijn mond dicht te krijgen want die klapte spontaan open van verbazing!!!!!!!.....
mijn lieve hemel wat een achtelijke reacties van de wat oudere en minder valide mensen..
ik moet en zou respect krijgen ..
misschien eens een keer zelf nadenken en niet elk ""snotneusje""zodanig behandelen dat hij/zij op een bepaald moment een hekel gaat krijgen aan mindere valide ouderen.
ben zelf nog maar 44 jaar maar heb toch al het 1 en ander mee gemaakt en ben zelf ook regelmatig aangewezen op hulpmiddelen en de servicebus {bedoeld voor mensen met een handicap}.
als ik zie en hoor hoe de oudere omgaan met de jongere generatie zal een opfris cursus van de opvoeding geen luxe zijn want af en toe is de beschaafdheid ver te zoeken bij de oudere generatie.
ik wil niet elke oudere over 1 kam scheren maar wat ik zo zie en hoor dan moeten heel veel oudere zich schamen .
een hoop ouderen zijn fijne lieve mensen maar een bepaalde percentage van deze groep zijn onbeschofte,,,te veel eisende,,,ongeduldige mensen met te veel vrije tijd.
en ja de jongere generatie heeft nou eenmaal een andere opvoeding gehad zo als u en ik maar daar moeten we maar me leven maar kijk ook eens in de spiegel en vraag eens eerlijk aan je zelf wie en wat u voor persoon ziet staan .
ik ga er van uit dat ts de waarheid spreekt en dan moet die medewerker van de winkel misschien eens een ouderwetse klap op de billen krijgen maar probeer het ook eens in zijn situatie te bekijken want de rekken moeten vol de opslag leeg en de vrachtwagens moeten worden gelost en geladen.
en ga nu nou niet komen met ,,,wij hebben dit land opgebouwt,,,want dat is gelul.mijn generatie en die na mijn komt heeft geen vut,,prepensioen maar moeten door werken tot nu 67 jaar en geloof me dat gaat gewoon hoger worden want de oude van dagen willen wel hun aow hebben en die moet wel opgebracht worden door de werkende van nu.

nu weet ik uit ervaring op deze forum dat er een aantal mensen zijn die me frontaal gaan aan vallen en gelijk hebben want de waarheid doet pijn...