Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 11-01-2014 12:58:44
Voeding & Gezondheid

Lidl kerkrade centrum onvriendelijk tegen mensen met scootmobiel.

@de eelco. u hebt drie kwartier uw mond kunnen houden, u ingehouden om een reactie te geven. uw mond viel wel open van verbazing over wat die ouderen en gehandicapten wel niet eisen. respect en zo... welnu, een oudere eist helemaal niets, die rekent erop dat respect wordt gegeven en gevraagd. als u alle commentaar goed leest (en daarvoor hebt u toch hopelijk wel meer dan drie kwartier voor genomen) dan zult u kunnen opmaken uit alle commentaren, dat degeen die zich onbeschoft gedraagt een draai om de oren (niet letterlijk natuurlijk) kan en mag verwachten.

dat mensen hun werk moeten doen, natuurlijk, mee eens. maar de jacht op productie, c.q. het jachtige vakkenvullen, daarmee valt het ook wel mee natuurlijk. meestal gebeurt dat in de stille uren 's avonds, maar ook wel tijdens de winkelopenstellingstijden. als ik deze mensen dan zie, af en toe gezellig even met elkaar pratend, dan zeg ik: ok, de boog kan niet altijd gespannen staan. een geintje tussendoor? ik ben de eerste die dat waardeert. maar zorg altijd wel dat er niemand last heeft van versperde doorgangen e.d. anders is er eerst het wachten, dan het vriendelijke verzoek om even aan de kant te gaan of ruimte te maken, en dat is meestal voldoende.
anders is het als een klant even een scootmobiel moet verlaten om iets te pakken. ik ga zelf met mijn elektrische rolstoel omhoog, dat kan met het model dat ik heb en pak dus ook zelf wat ik nodig heb. als ik dan iets aan het pakken ben, moeten anderen even geduld hebben, logisch toch?

welnu, meer is het niet. topic starter werd ineens gezegd dat de loopgang in de supermarkt geen parkeerplaats is omdat hij/zij even was uitgestapt (scootm.). dat is heel anders en tot hier ging het topic. degene die zo'n opmerking maakt hoort niet te werken in een serviceverlenende functie, zoals een winkelmedewerker wel mag worden genoemd. dat is het dus.