Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 11-01-2014 13:34:09
Voeding & Gezondheid

Lidl kerkrade centrum onvriendelijk tegen mensen met scootmobiel.

@de eelco

ik ben het 100% met u eens. ik ben zelf verre van een jongere, maar ik zie niet in waarom anderen daarom voor mij "respect" moeten hebben.

net zo goed als dat er krengen van jongeren zijn, zijn er darmen van ouderen, gehandicapten enzovoort.

en als zo'n kreng van een jongere dan ouder is geworden of gehandicapt, verdient hij ineens respect?

mijn kleinzoon heeft jarenlang vakken gevuld en was op zijn 17de zelfs vulploegleider. hun instructies waren dat als een klant iets vroeg, dat ze daarmee als eerste moesten helpen, en dan verder gaan met hun werk. gezien de verruimde openingstijden worden die vakken nu meestal gevuld tijdens de openingstijden van de winkel, en dat geeft weleens problemen.

de opmerking die die jongeman heeft gemaakt, was niet fatsoenlijk, of misschien een misplaatst grapje, maar om daar nu zoveel ophef over te maken en een winkel te mijden, grote onzin.

ook uw opmerking "wij hebben dit land opgebouwd" wat te onpas wordt gebezigd, vind ik ergerniswekkend. het bouwen wat ik in mijn leven heb gedaan, was voor mijzelf en voor degenen die mij na staan, als het land daar ook voordeel van gehad heeft, is dat mooi, maar was niet mijn intentie.