Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de eelco
de eelco - 12-01-2014 08:51:02
Voeding & Gezondheid

Lidl kerkrade centrum onvriendelijk tegen mensen met scootmobiel.

Ik zou dus nooit uit zo'n winkel wegblijven. wacht uw kans af. er komt een moment dat er blikken appelmoes of andere conserven in een grote stapel op de vloer staat, waar u met het scootmobiel niet langs kan. even aantikken mag, totdat de stapel omdondert. ik verzeker u: het helpt echt :-))

dit is wat jpm schreef.....
en dit is zo iemand die hoog van de toren schreeuwt "" ik moet en zal respect krijgen "".
nou jpm ik ik neem aan dat als u dat doet u dan niet huilie huilie gaat doen als u de volgende keer niet met pespect word behandelt..
zielig kinderachtig gedrag word zoiets genoemd jpm maar dat is u blijkbaar niet vreemd..
ik heb 10 keer liever een ""snotneus""voor me dan zo,n veel eisende,,onbeschofte oude van dagen die expres een pallet met spullen omver rijd met een dure electrische rolstoel die door ons allemaal is betaald via eigenrisico zorgkosten..
rekening houden met elkaar en soms maar eens de schouders ophalen als een jongere raar reageer want iemand van een respectabele leeftijd mag je toch wel van kunnen verwachten dat die meer tactvoller zal reageren..