Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ol
olijfje3 - 13-01-2014 10:16:02
Voeding & Gezondheid

Lidl kerkrade centrum onvriendelijk tegen mensen met scootmobiel.

Goed gezed, de eelco, ik begrijp dit soort gedrag niet, zeker niet als je 65 bent. je zou verwachten dat je dan het 'spel'' van het leven beter begrijpt. ik begrijp zijn frustratie deels, maar uit hem dan op een andere manier, humor is mijn manier in combinatie met spiritueel denken. ik heb de hele met mensen en hulp te maken. heb nooit shit omdat ik ervan uitga dat communicatie vaak op misverstanden berust. klinkt misschien wat heilog allemaal, maar ik wel zelf rust, dus probeer het ook aan anderen te geven. misschien ga ik weer sporten in de toekomst. ik ben nu 47 .ik blen blij dat mensen om heen mij helpen opnieuw kansen te pakken. hulpverleners, specialisten vrienden etc.
ik ben soms boos op bepaalde familieleden en keuzes van achtereenvolgende kabinetten, geen heilige dus, maar wel realistisch olijfje3