Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 14-01-2014 11:37:32
Voeding & Gezondheid

Lidl kerkrade centrum onvriendelijk tegen mensen met scootmobiel.

Citaat de eelco: ik had wel een reactie verwacht van jpm maar die zal wel te druk bezig zijn met het omver rijden van stapels producten en het eisen van respect.

citaat olijfje3: moet zo met vervoer zal ik chauffeur een lekker jennen, met het excuus dat ik weinig heb geslapen?
jpm durft niet meer zwak hoor olijfje3

pardon, @de eelco. mijn excuses dat ik niet aan uw verwachtingen voldoe, echter de zaak zit echter zo: in een discussie kan het zijn dat je van mening verschilt. uw argumenten spraken mij in het geheel niet aan, waarom zou ik dan aan uw verwachtingen voldoen?

@olijfje. uw citaat heb ik letterlijk proberen te begrijpen. dat ging niet, ik snap het echt niet. heb vervolgens het topic van ts (=heijmans2000) nog eens gelezen om te zien of de inhoud van uw opmerking enigszins verband hield met het topic en kwam toen tot de ontdekking dat dit niet het geval is.
nog steeds snap ik uw opmerking niet. waarom zou ik dan reageren? ik zou iets niet durven, maar in hemels naam, wat durf ik dan niet? ik durf niet te reageren? maar waarop moet ik dan reageren? welke chauffeur bedoelt u nu? heb een aantal reacties nogmaals gelezen, het ging niet over een chauffeur, nergens. derhalve het volgende: waarom denkt u dat ik niet durf te reageren op een onderwerp, een chauffeur betreffende. het ging toch over een chauffeur in een scootmobiel, daar heb ik toch ruimschoots op gereageerd?

en dan nog eventjes de eelco. waarom zou ik bezig zijn met het omrijden van stapels producten of het eisen van respect? ik heb echt wel wat beters te doen. of bedoelt u dat u teleurgesteld ben dat ik niet op u reageer. moet dat dan nog (eindeloos)? krijgt u betaalt voor reacties van anderen? het is toch niet verplicht om op iemand te reageren? ik had aangegeven dat ik het vinkje heb weggehaald, het staat er inmiddels ook niet meer. is het dan nu goed zo?