Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ol
olijfje3 - 14-01-2014 17:13:34
Voeding & Gezondheid

Lidl kerkrade centrum onvriendelijk tegen mensen met scootmobiel.

Jpm u heeft zelf gezegd dat u spullen omgooit. ik voelde me geroepen te reageren hoe ik in het leven sta als gehandicapt persoon en anderen hier ook. ik word soms gek van de hoeveelheid hulp die ik nodig heb , maar ik ga dit toch niet op anderen afreageren. als je rustig en normaal blijft . bereik je veel meer. ik was vandaag laat met inleveren van iets. de vrouw in kwestie was onze afspraak vergeten, had ik misschien boos over kunnen worden. heb ik niet gedaan. heb alleen gezegd dat ik er over had gemaild. alles opgelost. zij respecteren mij in mijn vergeetachtigheid, ik respecteer hun werkdruk en mensen die ze per dag zien.
soms zou ol misschien iets meer van me kunnen afbijten, maar negen van de tien keer is dit zinloos puberaal en onnodig. het verbaast me echt dat veertigers, zoals de eelco en ik je eigenlijk proberren ta laten zien, dat het anders kan en soms anders moet, omdat anderen voor weinig geld ons ten dienste staan. taxichauffeur, hulpverlener supermarktmederwerker. jpm probeer het gewoon eens anders, minders stressy en gefrusteerd, why not olijfje3