Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 17-01-2014 12:14:18
Voeding & Gezondheid

Welke koortsthermometer is het beste

"voor iedere gebruiker zijn de wensen weer verschillend" zegt de consumentenbond en inderdaad, wanneer je op zoek gaat naar een onafhankelijk bericht over de beste, zoek je je net zo mottig als bij zorgverzekeringen........(die overigens geen keurmerk voeren!). misschien zo langzaam eens tijd voor een onafhankelijke thermometervergelijkingssite? ook ziekenhuizen letten op de kleintjes en kopen thermometers op prijs en niet op hoogste kwaliteit in!
ik maak gebruik van de uitleggende inleidingstekst van de consumentenbond. bij de resultaten moet je voorzichtig zijn, want fabrikanten veranderen graag hun producten na een consumentenbondtest!

http://www.consumentenbond.nl/test/voeding-gezondheid/verzorging/koortsthermometer/extra-informatie/soorten-koortsthermometers/