Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 19-01-2014 14:36:10
Computers & Telefonie

Ie 11 krijg msn niet weg ( startpag.)

[quote=edrick3 schreef op zaterdag 18 jan 2014, 10:35]hallo eclipse,

lijkt me toch niet zo moeilijk. je kunt toch zelf de startpagina die je wilt instellen?
ga naar www.google.nl
klik op extra (bovenin tandwieltje)
klik op internetopties
tabblad startpagina: kies voor huidige gebruiken.
ok

suc6

hoi edrick ik kreeg de antwoorden niet binnen maar zoals ik eerder schreef ik krijg géén toestemming om wat dan ook te veranderen :-(
hoi op de een of andere manier is msn op ie mijn startpagina geworden ? het boeit me niet wie het met wie doet l. ik krijg hem niet weg :-( niet in de config internet opties niet op de pag zelf, hij wordt telkens terug gezet door een of ander programma van mij maarkweeniewelke :-( geinstallerd en actief avast, iobit malware, mse en mbam... extensies fff glure , advanced systemcare surfing protection 1.0.0.....adblock 2.6.18......lastpass 3.0.22.. en vertalen... van de google pag blijft ie af dan komt er een venster van dat ze er met de jatten vanaf moeten blijven en dat de originele pag is behouden, op ie had ik alleen de zoekbalk van google nu dus dat idiote msn soort prive en telegraaf troep. whoow wat een rode streepjes best mooi afz. asf. emm .

hopende op deze sombere en sjagrijnige dag een overdaad aan goede antwoordjes voor de oplossing te verkrijgen, mvgr enz