Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 20-01-2014 08:44:38
Computers & Telefonie

Ie 11 krijg msn niet weg ( startpag.)

[quote=aurora1 schreef op maandag 20 jan 2014, 02:50]lees eens http://answers.microsoft.com/nl-nl/ie/forum/ie8-windows_other/ook-na-verwijderen-blijf-ik-als-startpagina-msn/e63543ee-3547-4a57-a184-d81b79e6b3f2">klik hier, vrijwel onderaan over nieuw gebruikersaccount met beheersrechten aanmaken e.d. (maar lees de rest ook even door). misschien kun je dan wel de startpagina veranderen.
als dat niet lukt, probeer dan eens met mbam (na updaten) te scannen in veilige modus en losgekoppeld van het internet.
ik heb overigens zelf nog even gekeken of ik ook met de adwcleaner de pc start speedup erbij krijg maar dat is niet het geval. de adw cleaner is vooral handig voor het verwijderen van browser hijackers.



@@ hoi aurora, gisteren bijna de hele avond zitten klieren, op microsoft gekeken stappenplan doorlopen zoals vermeldt maar noppie, de updates en ie verwijderd bij updates , ie ging niet weg en zeker geen msn.com met bing erbij. sys herstel heeft geen nut want een van mijn software programma `s blokkeerde de boel maar wist niet welke. op een gegeven moment na veel zoeken en sluiten en opengooien was het iobit die het voor het zeggen had,. dus msn en bing zijn weg en ik heb weer de google terug, rest mij de vraag hoe die er is opgekomen ?? mja heb er fff genoeg van puzzel ik wel uit. gr han vinkje gaat uit jongens