Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-01-2014 20:16:49
Voeding & Gezondheid

Gekookte eieren, ruiken vies!

Zoekster schreef op donderdag 30 jan 2014, 19:01: beweert u nu dat mijn kippen een lichte vorm van dierenmishandeling ondergaan? dan heeft u echt geen idee hoe ik mijn bedrijf leid. op dit moment zit jannie, de oude kip die geen eieren meer kan leggen. bij mij op schoot te soezelen. ik had haar ook naar de slacht kunnen brengen, vanuit economisch oogpunt is zij mij immers van geen enkel nut meer, maar zo ben ik niet. jannie, gaat niet in de kipsalade van aldi.

die afrikapraktijken zijn mij onbekend, maar is dat toch niet een verloren continent? ik las vandaag dat ze daar bijna niets te eten hebben, maar wel met hun smartphones onze westerse luxe aan het bekijken zijn. dat vind ik echt een hersenkraker.

veel mensen doet een kippenfabriek aan een concentratiekamp denken en alles wat met lopendebandwerk etc. te maken heeft zal als vorm van dierenleed en dus dierenmishandeling worden gezien in de ogen van velen,dus vandaar mijn lichte bewering.

ik vraag mij af hoeveel kippen u heeft in uw bedrijf als u zegt dat u slechts 1 kip heeft die te oud is om eieren te leggen.kan ik hieruit afleiden dat alle kippen in uw bedrijf op een bepaalde leeftijd in huis worden genomen als huisdier?

vanuit koloniaal oogpunt is afrika misschien een verloren continent.maar voordat de westerse wereld daar de westerse kerk opdrongen,mensen meenam en tot slaaf maakte ,de mensen daar tot slaaf dwong en de mensen daar aan onze wetten en regels te onderwerpen met als doel nog meer grondstoffen en grote rijkdom te verwerven deden ze het nog best,met hun eigen tradities en wegen.
dat zoals in amerika en de indianen genocide niet geslaagd is ,en omdat slaven die teruggestuurd werden en de westerse slavernij technieken op hun eigen volk gingen toepassen,ook onder leiding van westerlingen,heeft tot vele oorlogen en misstanden geleid.
momenteel woeden er o.a. oorlogen tussen aanhangers van religies die daar gebracht zijn.
zo kan ik nog wel even doorgaan.
het komt er op neer dat het leven voor mensen ( en dieren) daar verpest is door onze westerse systemen,zoals ook het leven van kippen zoveel beter zou kunnen zijn als niet alles om winst zou draaien.
ik vind het ongehoord dat iemand een continent als verloren kan bestempelen.u bent vast ook lid van een groep als de vrijmetselaars of iets dergelijks?