Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-01-2014 10:02:41
Voeding & Gezondheid

Gekookte eieren, ruiken vies!

Zoekster schreef op vrijdag 31 jan 2014, 09:42: nee, dank u, ik hoef uw stinkeieren niet.

u heeft de allergoedkoopste eieren van c1000 gekocht. met al uw kennis over kippen die in concentratiekampen leven, over graan dat te giftig is voor menselijke consumptie en naar het door westerlingen geplukte afrika wordt verscheept.
toch heeft u gewetenloos de goedkoopste doos uit de schappen gepakt, want tja als het werkelijk op principes aan komt...
en dan nog boos worden als er een luchtje aan de eieren zit?



u heeft duidelijk het verstand van een ei.
op facebook circuleren plaatjes met aan de ene kant mensen in concentratiekamphokken/kasten en ernaast foto's van kippen in kippenfarmkasten,andere mensen maken deze vergelijking en dat is ook hoe ik het vertelde.
het graan naar afrika word giftig gemaakt omdat het als diervoeding,en dus goedkoper,word verkocht.
als ik de goedkoopste eieren koop omdat mijn inkomen ver beneden het minimum inkomen ligt,600 euro per maand,heeft dat niks met mijn geweten te maken,en anders nog,moet ik er vanuit gaan dat de goedkope producten in een supermarkt niet deugen?