Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 01-02-2014 14:35:27
Vakantie & Reizen

Visum turkije

[quote=melati schreef op zaterdag 1 feb 2014, 14:10]op nos.nl bij reizen, staat het laatste nieuws (31-01-2014) omtrent visum turkije. weer veranderd, dus neem even de moeite om het te lezen.

stond 3 dagen geleden al in de krant:

het omstreden turkse e-visum, dat nederlanders vanaf komend zomerseizoen voor vertrek op internet zouden moeten kopen à 15 euro per creditcard, is uitgesteld.

onder druk van de internationale reiswereld gaat de maatregel pas in november 2014 in. tot dan kunnen toeristen bij aankomst op de luchthaven zoals ze gewend zijn spontaan een visum halen.

volgens thomas cook maakt turkije dat besluit deze week bekend. „er is verwarring onder vakantiegangers, bijvoorbeeld over de wijze van online betalen. niet iedereen heeft een creditcard. er is nu meer tijd voor een goede voorbereiding. wat als mensen het verplichte e-visum vergeten? terugsturen wordt een drama”, vinden alle reisorganisaties.

dit jaar reizen meer dan een miljoen nederlandse toeristen naar turkije. de reisindustrie vreest chaos aan de grenzen van het populaire vakantieland.

bron: telegraaf.nl