Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ik
ikke en ikke - 14-02-2014 11:47:51
Auto & Vervoer

Printer kopen

Een printer kijk eerst welke types aan jou eisen voldoen. druk je veel foto's af neem dan een die daar op gebaseerd zijn . druk je alleen tekst dan heb je aan een goedkopere al voldoende. kijk ook naar de inkt welke gebruikt worden , zijn er goede alternatieven voor de merk inkt . hoe meer kleur je gebruikt hoe beter het is om zo veel mogelijk kleur patronen te hebben.
heb je een keus gemaakt kijk dan op de site's van van de vergelijk pagina's .
op deze manier ben ik voor mijn eisen (gemiddeld gebruik maar ook foto's maar geen cd of dvd hoezen)
op een brother dcp j315 w gekomen. welke ik gekocht heb bij handy man voor € 69
deze print vanaf de mobieltjes . i pad en de verschillende laptop's . mijn buurmensen zien deze printer nog geen eens daar die in een beveiligd netwerk is geinstalleerd . de 4 verschillende inkt patronen kan ik los kopen . de vervangers van kruidvat handy man marskramer werken uitstekend . deze printer staat ongeveer nu al twee jaar bij mij thuis en werkt nog steeds naar volle tevredenheid .zijn dagelijkse produktie is 1 a 11/2 uur met mijn patronen doe ik ongeveer drie maanden .