Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jayway - 25-02-2014 23:41:39
Vakantie & Reizen

Oplichting verrassingstickets.nl

Beste allen!

ik ben een tijdje druk geweest, vandaar dat ik geen tijd had om te reageren, excuses.

@diumenge: je hebt helemaal gelijk. ik zie nu dat er http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/vakantieveilingen-verrassingsticketsnl-dubbele-kosten-mag-dat/?vhash=c749c73j">hier ook goed geklaagd is op deze organisatie. jammer dat ik dat niet voor mijn aankoop gezien heb. zeker de situatie van daan2309 komt als twee druppels water overeen.

@daan123 & mahadma: ik heb geen idee wat er gaande is tussen jullie, maar daan123, je mag gerust citeren van dit topic. ik doe niet aan twitter, dus als je wilt dat ik met je in contact kom, zal je een ander medium moeten kiezen.

@verrasstickets (verrassingstickets.nl): grappig dat jullie hier reageren, dat had ik niet verwacht. blijkbaar had ik het dus eerder en plein public moeten maken. dat ik sinds de reis naar warschau niks meer heb laten horen, heeft vooral te maken met dat ik de afgelopen maand erg druk ben geweest. niets met jullie, want ondanks de reis blijft het uitgangspunt hetzelfde: jullie hebben me opgelicht en daarvoor eis ik rechtvaardigheid.

blijkbaar hebben jullie weer niks geleerd van de gedane e-mailconversatie en begaan jullie dezelfde fout. leuk dat jullie het publiekelijke proberen te verdedigen, helaas blijft de poging vrij gênant. nogmaals: jullie beweren het volgende:

=verrasstickets schreef op vrijdag 7 feb 2014, 00:10:
enkele bestemmingen zijn bovendien uit te sluiten. zo ook de bestemming warschau (dit kunt u terugvinden op de door u gebruikte boekingspagina).


de volgende url heb ik gebruikt om bij jullie te boeken: http://www.verrassingstickets.nl/groupon">verrassingstickets.nl/groupon. deze hebben jullie wellicht veranderd om belgische stakkerds op te lichten, maar de lijst met uit te sluiten bestemmingen komt op hetzelfde neer: er staat geen warschau tussen. doe geen moeite om het te veranderen, want ik heb al lang geleden screenshots gemaakt van de nederlandse situatie. ook op andere boekingspagina's zoals op bijvoorbeeld https://www.verrassingstickets.nl/product/verrassingsticket-regulier-3d/">deze reguliere boekingspagina staat geen warschau vermeld in de lijst met uitsluitbare bestemmingen.

het feit dat jullie mensen doen laten betalen om bestemmingen uit te sluiten, terwijl jullie ze naar hele andere bestemmingen sturen blijft puur bedrog, oplichting en/of misleiding: noem het wat je wil, maar het is tegen de nederlandse wet. als je er van uit gaat dat iedere klant wel twee bestemmingen (à 10 euro) uitsluit en jullie langer dan een jaar bezig zijn met deze oplichting, dan heeft deze zwendel jullie waarschijnlijk al meer dan tienduizend euro opgeleverd. ik zal dan ook niet stoppen met klagen totdat jullie (a) achter de tralies belanden, (b) failliet gaan of (c) iedere consument zijn onterecht betaalde geld terug geven (liefst in combinatie met a en b).