Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 06-03-2014 14:41:19
Voeding & Gezondheid

Bloeddrukverlager atenolol

U komt bij de huisarts, blijkbaar met een klacht en hij neemt uw bloeddruk op. te hoog en er worden u pillen voorgeschreven.

toen u dat kastje droeg had u waarschijnlijk ook uw pillen genomen, maar als dat niet het geval was, had u dat met uw huisarts moeten bespreken. een huisarts kan u wel medicijnen voorschrijven, maar hij kan u niet verplichten die te nemen. en als u nadien allerlei andere klachten krijgt moet u veel assertiever zijn over uw eigen gezondheid en uw huisarts wijzen op die bijwerkingen. u kunt wel een tijdje meegaand zijn, maar 17 jaar?

en helemaal als u naar een nieuwe huisarts gaat, had u al uw klachten moeten uiten.

medicijnen worden uitgevonden voor mensen die ergens aan lijden, maar als het middel erger is dan de kwaal, dan moet met dit middel gestopt worden.

net zoals de gang van zaken een paar jaar geleden met die stanines tegen een hoog cholesterol. heel veel mensen kregen veel meer klachten door dat middel, dus dan is het veel beter te stoppen of wellicht een andere samenstelling te proberen.

bespreek dat met uw huisarts. niet voort tobben.