Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 07-03-2014 13:21:06
Voeding & Gezondheid

Bloeddrukverlager atenolol

Schrijf al uw klachten en vermoedens eens voor uzelf op. maak een uitgebreide afspraak bij de huisarts en leg hem of haar dat allemaal voor.

van hieruit kan ik u natuurlijk niet adviseren te stoppen met wat dan ook. maar sta erop dat uw huisarts u beter begeleid, bijvoorbeeld naar afbouw of naar een ander merk.

u moet echt alleen aan uzelf denken en niet aan beleefdheid ten opzichte van de dokter of zijn assistente. heel veel mensen hebben bijvoorbeeld heel veel bijwerkingen van die cholesterol pillen, dus die dooddoener van die suiker zuster, slaat nergens op.

of vraag anders om een verwijzing naar een internist zodat u eens goed nagekeken wordt. accepteer daar ook niet zomaar nieuwe pillen, omdat de dokter het zegt.

sterkte.