Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jayway - 07-03-2014 20:04:15
Vakantie & Reizen

Oplichting verrassingstickets.nl

Hoi verrassingstickets,

mooi charmeoffensief geplaatst, helaas niet erg geloofwaardig... probeer de volgende keer de reacties wat meer verspreid over de dag te plaatsen met accounts die ook wat meer geplaatst hebben dan alleen een bericht in dit onderwerp. nu is het wel heel erg gekunsteld.

maar goed nu naar de inhoud van jullie bericht: ik vind het teleurstellend en belachelijk dat jullie blijkbaar al mijn vorige mails niet goed gelezen hebben en mij de zwartepiet proberen toe te spelen. een constructieve en redelijke oplossing was vanaf dag 1 de inzet. het dialoog ben ik drie maanden geleden aangegaan. maar doordat jullie je klanten niet serieus behandelen, maken jullie de situatie alleen maar erger voor jullie zelf met onder andere dus naming and shaming tot gevolg.

nogmaals: het staat misleidend en dus niet duidelijk aangegeven op jullie website. het feit dat ik jullie hier drie maanden geleden al op de hoogte van bracht en jullie het nog steeds niet aangepast hebben, bewijst dat jullie deze misleiding graag in stand houden. het feit dat ik genoeg andere consumenten op het internet verbolgen over deze gang van zaken heb zien praten, bewijst dat ik niet de enige ben. het aangaan van de reis heeft het punt van geschil op geen enkele wijze veranderd: de mogelijkheid tot het uitsluiten van bestemmingen op de boekingspagina blijft een vorm van oplichting in zijn huidige vorm.

ik ben uiteraard erg benieuwd naar jullie 'dialoog' en jullie voorstel om eindelijk eens 'tot een constructieve en redelijke oplossing te komen'. daar wacht ik sinds november op.