Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 16-03-2014 21:51:20
Computers & Telefonie

Bittorent

[quote=pieterwolters schreef op zondag 16 mrt 2014, 19:59][quote=lekkerisdat schreef op zondag 16 mrt 2014, 18:17]http://www.binaries4all.nl/beginners/">usenet is erg handig en vooral snel. plus honderd procent legaal in het geval van films, muziek en boeken. dit omdat je niet upload.
echter zul je je er eventjes 'n paar avonden in moeten verdiepen (lezen) en daarnaast is het niet helemaal gratis. 98 procent haakt om deze twee reden echter al direct af. en dat is zonde.

bittorrent is ook 100% legaal. wat je er mee doet kan eventueel illegaal zijn.

mocht je auteursrechtelijk beschermd materiaal downloaden, wat in essentie niet illegaal is, dan moet je jezelf wel de vraag stellen of je het niet erg asociaal vindt om wel te profiteren van andermans werk maar er niets voor over te hebben.

betalen voor een dienst als usenet is zo mogelijk nog erger: daar spek je mensen mee die over andermans rug geld verdienen.

geloof niet dat je helemaal begrijpt waar je over praat! tegelijkertijd dat je download, staat het in een map welke gedeeld wordt. dus verspreidt je het!