Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-03-2014 15:13:36
Geldzaken & Recht

Overboeking tussen banken

Is een tussenrekeningspelletje, hoe langer geld op een tussenrekening blijft staan, hoeveel meer
uw geld opleverd, denk hierbij aan kortlopende kredieten, tel al de bedragen op die op een tussenrekening staan, honderden miljoenen, leen die even een paar uur of een dag uit, en, kassa!
let op, dit is mijn persoonlijke mening, maar voor mij is ing de grootste profiteur in deze.
heb wel eens geturft wie van mijn collega's vroeger het snelst zijn salaris op de rekening had staan.
ing rekeninghouders konden het laatst over hun geld beschikken, en dan had ik het niet over boek of rentedatum. ja, hoor ik al mensen zeggen, ligt er aan welke bank het bedrijf zelf heeft, natuurlijk,
maar ik heb hierbij aan alles gedacht, ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, ook bij banken!
kwa snelheid zit ik nu op mijn gemak bij abn, overboeken naar amerika 2 dagen, duitsland volgende dag, servie een dag, met mijn bedrijf doe ik veel buitenlandse overboekingen dus ik weet waar ik over spreek. heb voor 10 smorgens bedrag naar duitsland overgeboekt, was dezelfde dag op rekening, de goede man zei dat het in duitsland niet zo snel ging!