Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kw
kwebeman - 28-03-2014 20:17:37
Vakantie & Reizen

Visum turkije

[quote=tenormin schreef op woensdag 5 feb 2014, 19:25][quote=jossezwols schreef op woensdag 5 feb 2014, 18:47]voor de mensen die geen creditcard hebben: http://www.turkijevisum.nl">http://www.turkijevisum.nl

hoe weet u of dit een safe adres is. en een tientje extra op de visumkosten van 15 euro om turkije binnen te komen is best veel. lijkt me meer een site net zoals zorgaanvragen bij de belasting, waar eerst de commerciële "bureau 's" bovenaan staan. plus dat het allemaal uitgesteld is en gewoon op het vliegveld zelf de 15 euro kan worden voldaan.beste tenormin,

ik ben een van de eigenaren van http://www.turkijevisum.nl"> en kan u verzekeren dat het safe is. wij leveren het officiële e-visum van turkije. sinds kort is de prijs van het visum op de luchthaven ook verhoogd naar 25 euro. en vanaf november 2014 zal het e-visum verplicht worden.

de reden dat wij 25 euro vragen is om onze dienst rendabel te houden. wij hebben te maken met visumkosten, idealkosten, personeelskosten, btw afdracht en andere kosten. dat zit allemaal verwerkt in die 10 euro.

vriendelijke groet,
mark kwebeman
http://www.turkijevisum.nl">