Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lachwekkend - 30-03-2014 14:18:56
Voeding & Gezondheid

Is vemma oplichterij of een echte business

@ tenormin

bedankt voor het wensen van succes, dat waardeer ik enorm.
dan zegt u het lijkt u dezelfde formule. . . alleen is dit dus niet zo.
niemand vraag u of dit wilt gaan doen? ik wil alleen duidelijk maken dat er absoluut geld mee te verdienen valt, en dat het gewoon werkt.
eigenaar van vemma worden? dat zal nooit gebeuren, en dat staat ook totaal los van dit alles? iedereen heeft de gelijke kans om een inkomen op te bouwen.

@ mahadma

over de kristallen bol weet ik meer dan genoeg, heb een hbo opleiding natuurgeneeskunde afgerond, en weet genoeg over spiritualiteit, en kristallen, etc. zoals u zegt ieder zijn eigen ding, en die respecteer ik zeker!

betaal veel belasting zegt u? moeten we dat niet allemaal? haha . . . alleen moet ik u teleurstellen, vemma inkomsten vallen grotendeels onder royalties. . . dit is totaal anders belast (veel lager of zelfs niet) dan een gewoon inkomen.

hoge raad
in 2009 heeft de hoge raad een beslissing uit 2004 bekrachtigd waarin werd gesteld dat de bonussen die worden gegenereerd op basis van het compensatieplan van het mlm-bedrijf, zijn vrijgesteld van de inkomstenbelasting. een tegenvaller voor de belastingdienst die deze inkomsten gewoon wilde belasten. de hoge raad oordeelde dat de inkomsten die een distributeur kan verwerven uit de omzetten die door andere distributeurs uit z’n downline worden gerealiseerd zo erg afhankelijk is van factoren waarop de distributeur zelf geen invloed heeft.

je betaalt geen inkomsten belasting over het inkomen dat je ontvangt via royalty's over de verkopen van jouw subdistributeurs aan hun klanten.

verder zegt u liever arm en gelukkig dan rijk en ongelukkig. . .

wie zegt dat ik ongelukkig ben als ik 100,- / 1000,- per maand meer verdienen ga?
wie zegt dat ik ongelukkig wordt als ik mensen iets kan bieden, waardoor ze financieel erop vooruit kunnen gaan, en hun gezondheid kan ondersteunen met een goed supplement?

moet men dan arm zijn om gelukkig te zijn? of hoe moet ik dat zien?

ik denk dat als u een lotto jackpot zou winnen dat u niet echt minder gelukkig zal zijn?

maar goed hoe ik zeg, ik ga niet een eindeloze discussie voeren, daar heb ik geen tijd voor, ik respecteer iedereen zijn mening, als zij ook de mijne respecteren.

hoe ik zeg, vemma werkt wel, en kan voor iedereen werken.

en mensen die op voorhand al dingen gaan roepen zonder een vorm van ervaring? dat is gewoon zeggen dat gras blauw is en niet groen:s

en nee ik kom niet huile huile. . . wie kan me hier een bedrijf laten zien, wat je zonder risico start, en gegarandeerd geld op zal leveren? niemand. . .

dus als "de ketting breekt" wat inhoud dat mensen niks merken van het product bijvoorbeeld. . . dan breekt ie maar haha. dit zal niet gebeuren, het bedrijf is ijzersterk, mensen over de hele wereld hebben gewoon super goede resultaten, mijn eigen familie heeft enorm goede resultaten, er zijn zelfs mensen wat ik ken welke hun bloed hebben laten prikken voor en na het gebruik van vemma of verve, met uitstekende scores. het bedrijf heeft in 2012 een wereldwijde omzet gedraaid van $ 117 milljoen, in 2013 is dat gestegen naar $ 222 miljoen in omzet. . . ik ben daar niet zo bang voor dat "de ketting breekt" product is wetenschappelijk onderbouwd en daar kan men gewoon niet om heen ! daarbij heeft het bedrijf een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

ik sta er zelfs zo achter dat iedereen wat hier negatief en sceptisch over is, stuur me een prive bericht met je adres, en ik stuur je een maand kuurtje op hahah, gratis en voor niks. dan weet je snel genoeg of het werkt:d:d

dames en heren ik wens iedereen het allerbeste toe !

wou gewoon mijn verhaal even delen.