Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lachwekkend - 30-03-2014 20:41:28
Voeding & Gezondheid

Is vemma oplichterij of een echte business

Heey nog eentje wat negatief is, mr hutch

hahaah heerlijk dit, ja klopt ik had beloofd om 1 bericht te plaatsen, maar kon het niet helpen dat dit zo vermakelijk is om met negatieve mensen te debatteren haha, dus ik denk dat ik nog wel even blijf hier :d

veel te dure spullen? om vemma te drinken betaal je een knaak per dag, ja is heeeeel duur, een kop koffie betaal je nog meer voor haha, dus ja heel duur. en daarbij ik betaal helemaal niks ervoor, ik krijg het gratis. en ja het product moet wat duurder zijn, waarvan betaald het bedrijf anders de bonussen? anders moet het geld uit de lucht vallen wise guy.... en dan krijg je piramide . . . . waar jullie toch alllllles vanaf weten? hahaha slimme mensen.

alles wat ik typ is misschien lachwekkend in jou ogen starsky. . . maar het is wel op feiten gebaseerd.

ik verdien inderdaad wat honderden euros, dat is een feit, en ik zou niet weten op welke manier ik mijn familie/kennissen belazer? als het ze niet bevalt sturen ze het toch gewoon terug, en krijgen ze ook nog de centjes terug. . . dus weer een feit.

vemma wilt jullie niet? ok ik zal het anders zeggen, ik zou jullie niet willen, ook dat is een feit:d:d

ik geef gewoon overal een antwoord op (zoals een forum bedoelt is)

het is enigste wat jij doet is, alles doorlezen (f*ck hij heeft gelijk, ik weet niks erop te zeggen)

en dan weer wat nieuws zoeken om het toch maar weer een negatieve draai te geven :d:d:d

heerlijk !

dus laat horen, wat heb je nu weer voor een negatieve draai haha

uh graag wel feiten husky, en geen fabels

en tenormin, leuk dat je even kan mee reageren op wat hutchie zegt, heb je zelf geen negatieve verhalen meer ? dat is nou jammer !
:d