Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
reiziger01 - 15-04-2014 21:23:44
Vakantie & Reizen

Oplichting verrassingstickets.nl

[quote=wmarije schreef op woensdag 26 mrt 2014, 16:39][quote=agnietabolhuis schreef op vrijdag 14 mrt 2014, 16:00]hallo,

ik heb vorige week een reis geboekt bij verassingsreizen, ik heb na een week nog steeds geen bestemming doorgestuurd gekregen en kreeg ook 2 dagen terug een mailtje met extra kosten.
bent u uiteindelijk wel op vakantie gegaan vroeg ik mij zo af ????

hoe is dit afgelopen?

wij hebben ook op 31 december geboekt bij verrassingstickets.nl / flywise. ook bij onze boeking verliep de communicatie extreem slecht. de bestemming is niet binnen 1 week doorgegeven, en ook de instapkaarten hebben we niet voor vertrek gekregen (terwijl we die 2 dagen voor vertrek zouden ontvangen).

daardoor konden wij niet op reis!
we hebben nog steeds geen passende oplossing gevonden met verrassingstickets.nl, omdat ze niet reageren op onze e-mails.

als er meer mensen zijn die dit ervaren staan wij ervoor open om een gezamenlijke aangifte te doen tegen oplichting, en naar de rechter te stappen.

we willen niet dat dit ook anderen overkomt. dit bedrijf zou geen reizen meer mogen verkopen.