Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fo
foreverfan - 30-04-2014 09:14:34
Computers & Telefonie

Wow veilingen

Na eerst een stofzuiger te hebben misgelopen via wow veilingen(3 bieders) heb ook ik een dyson kunnen bemachtigen. ik heb de dyson dc52 animal turbine gekocht voor 233,-.
een hele goede mooie luxe stofzuiger, luxer dan we ooit gehad hebben.
inmiddels heb ik hem ook geregistreerd staan vanwege de garantie en alshet goed is krijg ik ook nog een pakket van dyson allergy pakket geloof ik . maar even afwachten of ik dit ook ontvang natuurlijk...
indien er wat mee is moet ik wowveilingen bellen, want een aankoop bij hun werkt net zo als in een gewone winkel, ik hoef dus niet het gesprek aan te gaan met dyson mocht er iets zijn met de stofzuiger.

ik was eerst huiverig voordat ik mij registreerdd en heb hun hele voorwaarden gelezen om te zien of ik nergens aan vast zit bij hun veilingen (je hebt ook veel van die centen veilingen en dergelijke).
nadeel is als je mijnt dat je pas na 2 jaar op je eigen account weer kan bieden. zou ook nog wel via mijn moeder kunnen bieden, maar weet niet of ze ook naar het adres kijken. na het mijnen kun je niet meer inloggen op wowveilingen. hje kan echter wel vrijblijvend naar een site dan toe van privilege waar je ook veilingen kunt bekijken en ook kunt mijnen. maar als je daar lid van wordt kost het je 80,- per jaar.
voor sommigen is dit natuurlijk vereleidelijk om wel te doen gezien het grote voordeel dat je kan behalen via wow veilingen. en die krijgen dan ook ineens die rekening van 80,- als ze de voorwaarden niet goed lezen over de kosten denk ik.

wij zijn tevreden over onze stofzuiger. na het bieden belt wow veilingen op om langs te komen om het product af te leveren en worden er meerdere foto's gemaakt waardoor door wowveilingen zelf een keuze in wordt gemaakt. je krijgt zelf die fotos niet, je krijgt ze wel te zien.
bij mij werd gelijk het interview afgelegd aan mijn eettafel. indien dit mogelijk is wordt dit gelijk gedaan en anders doen ze het interview telefonisch.

ik denk dat wow veilingen één van de wienig wel betrouwbare sites zijn om iets tegen een lage prijs te kunnen kopen. de prijs gaat steeds omlaag... totdat iemand de verleiding niet meer kan weerstaan en mijnt...