Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fgrijder
fgrijder - 01-05-2014 21:57:03
Computers & Telefonie

Firefox tabbladen

[quote=aurora1 schreef op donderdag 1 mei 2014, 00:41]kijk eens bij opties - opties - tabbladen of er een vinkje staat voor nieuwe vensters openen in nieuw tabblad, dat eventueel weghalen dan ok aanklikken.
u kunt die tabbladen wegklikken door bovenaan in dat rijtje tabbladen steeds op de kruisjes te klikken.
hallo aurora1, de mogelijkheid om dat vinkje weg te halen heb ik al geprobeerd, maar dan wordt er telkens een nw browservenster geopend en dat wil ik niet. ook dan heb ik op een gegeven moment een hele rij op de taakbalk met geopende vensters. ik wil 1 browservenster op de taakbalk en telkens 1 tabblad geopend. in internet explorer kan dat wel.

die tabbladen kan ik ook sluiten door op 't rode kruisjes te klikken, dat wil ik niet in internet explorer hoeft dat ook niet en mijn vraag is of ik dat in firefox ook zo kan instellen.