Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

qu
quama - 02-05-2014 10:08:23
Vakantie & Reizen

Oplichting verrassingstickets.nl

Na het lezen van enkele reacties was onze bestemming geen verrassing meer: we gaan naar warschau!!

toevallig allemaal naar warschau en toevallig kan je warschau niet uitsluiten. opgelicht - nou nee. misleid - ja. we moeten misschien meer naar ons zelf kijken. gretig stapten we in omdat verrassingen leuk zijn en we hoopten op een lang exotisch weekend in edinbrugh, ibiza of bari.

ik heb zelf drie jaar in warschau gewoond dus ik kan de medereizigers wat tips geven. volgende keer kiezen we zelf en nu maken we er het beste van! polen is een land van tegenstellingen: prachtig en oerlelijk, rijk en arm, vrolijk en weerzinwekkend. de highlights van warschau zijn een bezoek waard, hoewel het oude centrum een hoog anton pieck gehalte heeft. polen houden veel van vlees en visgerechten zijn rond warschau minder goed. op een dagje buiten de stad kan je de oerbossen en wisenten van biawovierza, de bergen van biecstade of een prachtige stad als krakau bezoeken. auschwitz of treblinka zijn mega indrukwekkend.

een tip voor verrassingstickets: voor de lange termijn is het handig om goede referenties op te bouwen. niet meer vrijwel iedereen naar warschau, maar juist enthousiaste verhalen van mensen uit heel europa!

veel plezier en succes.