Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 22-05-2014 17:53:57
Computers & Telefonie

Google chrome start niet meer

Hallo varatje,

waarschijnlijk is er bij u wat anders aan de hand, maar het is het proberen waard.
zelf meegemaakt dat op een pc met meerdere windows gebruikers chrome niet meer start voor de gebruiker die geen 'administrator' heeft.
bij gebruikersbeheer de betreffende windows gebruiker (via een administrator gebruiker) omgezet naar 'administrator'. daarna chrome opgestart voor die gebruiker en het werkt weer (daarna de 'administrator' rechten er weer afgehaald en het blijft werken).
wat er precies aan de hand geweest is weet ik niet, mijn vermoeden is dat het iets met een update te maken heeft waardoor het bij de windows gebruiker zonder 'administrator' rechten fout ging.
als u dit heeft met een windows gebruiker die wel 'administrator' rechten heeft dan gaat bovenstaande u helaas niet helpen.