Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 30-05-2014 09:06:45
Voeding & Gezondheid

Afkeur rollator

[quote=pieterwolters schreef op donderdag 29 mei 2014, 20:58]het gros van de kleine behandelingen bij bijvoorbeeld een huisarts zou stukken goedkoper zijn als je dat gewoon zelf betaald.
tuurlijk, vind ik ook, afknijpen die handel...
en voor die schlemielige armoedzaaierige minimunlijders die dan iets niet meer kunnen betalen laten we gewoon een paar scheepsladingen medicijnmannen en sjamanen aanrukken, toch?
voor die 9 euro die dan uitgespaard wordt per consult bij een huisarts kunnen, als je het een beetje uitzoekt, boodschappentassen vol spiegeltjes gekocht worden bij de action of de bigbazar, en die medicijnmannen en sjamanen zijn daar nog steeds gek op hoor, die willen er wel een dansje aan spenderen.

wat een verstand