Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvia1982 - 27-04-2006 08:15:33
Geldzaken & Recht

hoe veel mogen ze inhouden met een loonbeslag

ik heb een eigen zaak gehad , waardoor ik een schuld opgebouwd heb, doordat ik in een dal ben geraakt en depressief ben geworden heb ik het allemaal laten lopen en gaan, durfde geen brief te openen zelf mn tel niet meer op te nemen, door alle deurwaarders die achter me aan zaten, nu hebben ze beslag gelegd op mijn salaris, ondertussen ben ik zelf na 2 jaar weer erbovenop geklommen en ben nu wel sterk genoeg om alles op te lossen en achteraan te gaan.


ik krijg nu nog maar 500 euro gestord op mn rekening , maar mijn huur is al 400 euro dan nog mn gas en licht en mn geld is op, ik heb nog een auto, mn verz moet ik betalen en moet eten en drinken toch?? ik moet ook nog andere schuldeisers afbetalen maar dat gaat neit op deze manier.. ik bouw nu alleen maar heel veel schulden op ipv af te bouwen. ik wil er graag wat aan doen maar op deze manier weet ik het ook niet meer. k ben getrouwd maar mijn man woont in het buitenland maar heeft geen inkomen.


wie weet of dit allemaal wel mag?? en hoe ik er wat aan kan doen waar ik moet wezen en bij wie.. ??


groetjes


sylvia