Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fo
foxy - 05-05-2004 13:51:22
Voeding & Gezondheid

zelfbruinende spray van Nivea (regelrechteramp)

ik was onlangs bij de drogist en zag dat nivea sun met een zelfbruinende spray op de markt was gekomen, ik dacht kom laat ik dat eens proberen, want wie wil dat uiteindelijk niet bij de eerste zonnestralen al mooie bruinen benen.
na de gebruiksaanwijzing goed te hebben gelezen heb ik de spray volgens die gebruiksaanwijzing aangebracht.
volgens de gebruiksaanwijzing duurt het een aantal minuten voordat de spray is opgedroogt, in die tijd loopt alles naar beneden, vervolgens voelt je huid de hele dag plakkerig en vies aan maar het ergste was de volgende dag toen ik voor de speigel stond en ik donkere vieze bruingele strepen op mijn benen zag, op mijn voeten, hakken en enkels kon je precies zien hoe dat spul naar benenden was gelopen. eind resultaat vreselijk, smerig en goor.
toen kwam probleem twee hoe krijg ik dat er weer af, na van alles geprobeert te hebben ben ik uiteindelijk maar twee uur in bad gaan liggen weken toen kreeg ik het ergste eraf, ik was blij dat de zon niet scheen kon ik tenmiste een lange broek aan doen met een paar sokken en een shirt met lange mouwen, zodat ik tenminste niet voor schut liep.