Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
do1986 - 19-02-2007 13:25:14
Geldzaken & Recht

van makelaar wisselen

wij hebben inmiddels ons huis, een maissonette, ruim een jaar te koop staan. om ons heen zijn 3 van dezelfde huizen wel verkocht.


nu kregen wij vrijdag een brief dat de makelaar ons huis van funda heeft afgehaald, volgens afspraak. wij hebben daar niks over afgesproken.nu zijn wij er echt klaar mee. je kunt niet meer op 2 handen tellen hoevaak wij gebelt hebben en dat zij niet terug belden.ze doen er geen flikker voor. alles moet van onze kant komen.


nu willen wij graag van makelaar wisselen,heb eral iets over gelezen.kost dat geld als je wisseld? ze hebben absoluut niet hun werk gedaan, ze hebben niet eens voor kijkers gezorgd. in principe is hij nu uit de verkoop, dan hoeft het toch niet meer bij hun in de verkoop?