Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

un
unitas - 11-12-2004 19:04:45
Vakantie & Reizen

design vacation

hallo,  ik ben vandaag terug gekomen van vakantie gran canaria. ik ben in zee gegaan met de firma design vacation. daarbij wordt je lid voor 6, 9, 12, 25 of 50 jaar. ik dus 6 jaar, voor 5000 euro, heb reeds 500 euro betaald, de rest moet ik voor 18 december overmaken, de dag na ondertekening van het contract had ik spijt ben binnen 22 uur op het kantoor terug geweest om het te annuleren. dat ging niet. ik heb er video-opname gemaakt. is er nog een mogelijkheid om van verdere betaling af te zien? zijn er al klachten over dit soort vakanties wat je op deze manier "koopt"? verdere info:design vacation te arquinequin, gran canaria. alles wordt afgehandeld ter plaatse in hotel club puerto atlantico.


kunt u me a.u.b. zo snel mogelijk iets laten weten,of ik in de problemen kom als ik het restbedrag niet betaal?


ik vertrouw het zaakje niet, maar omdat ik mijn handtekening al heb gezet en al € 500 aanbetaald hoop ik dat u me snel een antwoord kunt geven.


 met vriendelijke groeten m. roberts