Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
sensi - 01-01-2009 23:51:56
Huishouden & Energie

Een zibro gebruiken in de leefruimte, is dit gezond?

hoi,


ik heb sinds kort een zibro kacheltje staan in onze leefruimte wegens gebrek aan andere verwarming. in eerste instantie gebruikten wij electrische vuurtjes, maar dit is nogal prijzig in het verbruik.


nu zit ik echter al een paar dagen te lezen over die zibro kacheltjes, maar twijfel nog steeds of het nu gezond is of niet. de ene zegt van wel, de andere zegt dan weer dat je teveel uitlaatgassen in ademt. in de boekjes van zibro staat wel heel duidelijk dat je goed moet ventileren.


zelf redeneer ik dat als het echt ongezond is, dan zou het ook wel verboden zijn... maar ik twijfel toch een beetje. want als het echt ongezond is, dan geef ik graag wel wat meer centjes aan uit en dan verwarm ik wel op een andere manier.


graag jullie mening!


groetjes frank