Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ac
aclaessen - 14-01-2009 19:24:54
Vrije tijd & Tuin

Muzikantenbank NEDCOM

Onderstaand verhaal is een vreemd verhaal; ik weet ook niet of ik hiervoor het juiste adres aanschrijf. het is in elk geval een klacht.

een hele tijd geleden (in de buurt van 7 jaar, denk ik) plaatste ik een vacature voor een muzikant op de site van de nedcom muzikantenbank:
http://www.muzikantenbank.nl/

er gebeurde iets vreemds daarna; ik kreeg - geheel ongewild -
e-mail met dubieuze inhoud van voor mij volstrekt onbekende afzenders. de dubieuze inhoud bestond uit 'schuttingtaal' en het geheel ademde een sfeer van boosheid en zwartmakerij. absoluut niet voor mij bedoeld.
ik heb toen gelijk gereageerd als zijnde dat er een misverstand ingeslopen moest zijn. ik heb nooit een reactie terug gehad, en ze hebben mij - blijkbaar - op een zwarte lijst gezet. wat als gevolg heeft dat telkens als ik of een ander bandlid een advertentie wil plaatsen waar mijn naam in genoemd wordt, ik steevast een automatisch reply terugkrijg met de woorden 'geweigerd".
zeer recent is dit ook weer voor de zoveelste keer gebeurd. hierop heb ik geprobeerd te reageren, en ook heb ik ooit eens een klachtenformulier ingevuld.
hier is evenwel nooit op gereageerd, ik ontvang steeds een autoreply.

als metafoor vergelijk ik het wel eens met dat ik als onschuldige in een gevangenis ben terechtgekomen.

mijn klacht is dat nooit serieus op mijn schrijven/klacht is ingegaan, dat ik ongewild de dupe ben geworden van een communnicatiefout en dat ik op de dag van vandaag nog steeds op de 'zwarte lijst' sta, dat ik wordt afgescheept met automatische antwoorden 'geweigerd'.
met als gevolg dat ik of andere bandleden geen advertenties kan plaatsen.

ik hoop dat jullie mij berichten om deze impasse te doorbreken.