Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
talleke77 - 27-03-2009 13:53:27
Auto & Vervoer

Tom Tom klantendienst

 

ik zit met een groot probleem met tomtom...namelijk: op 21/3 kreeg ik een mail van hen met reclame over een antenne om de files te weten om deze te kunnen omzeilen, deze was in korting, dus ik dacht, ja waarom niet? ik doe de bestelling via hun website, doe de betaling via paypal en ga daarna (had het beter eerst gedaan) nog eens rondkijken op hun website, hoe zo'n antenne wel werkt. wat merk ik daar, dat de antenne niet compatibel is met mijn (oude) tomtom. dus wat doe ik direct een schrijven aan hen via de wxebsite, om de bestelling te annuleren. ook aan paypal, maar die zegden dat dit alleen via tomtom kan geannuleerd worden bij hen. na enkele dagen geen reactie, dus nog maar eens geschreven en nog eens tot een mail of 10, maar nog niets. dan een reactie: dat ze het dossier moeten bekijken en me wel iets laten weten, wat valt er nu te bekijken aan een annulatie die direct na de bestelling is gebeurd??? enkele dagen nadien, wat zie ik in mijn mailbox, geen antwoord, maar wel een factuur???? en als kers op de taart, komt zojuist ups bellen met een pakje van tomtom???? wordt er dan geen rekening gehouden met de klant zijn schrijven? ik ben hier nu al een week mee bezig en ik weet echt niet meer wat te doen. ik heb wel tegen ups gezegd dat ze dit terug moeten meenemen met als reden: dit past niet voor mijn tomtom!!!!


nu zou ik ook wel graag mijn centen terugkrijgen, kan er mij aub iemand helpen met een mail adres of zo, want je kan alleen maar reageren via hun website en daar beantwoorden ze de vragen toch niet???help....please....