Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kangsio - 18-11-2009 14:08:06
Voeding & Gezondheid

financiele machtiging

Mijn moeder woont in een aanleunwoning naast een verpleeghuis. ooit heeft zij een machtiging getekend dat de huur automatisch werd betaald. nu wordt die machting voor allerlei andere zaken,'mis' bruikt omdat de nieuwe huisregel is dat clienten niet meer contant mogen betalen. voor mijn moeder betekent dat een dubbele administratie. zij moet controleren en een boekhouding bijhouden wat het huis van haar rekening afschrijft.als ze niet meewerkt aan dit systeem dan moet ze voor elke rekening 3,50 euro per keer aan onkosten betalen.voor het uitschrijven van de rekening.
mag zo' n huis misbruik maken van de machtiging die 10 jr geleden is afgegeven en zelf de doelen uitbreiden? het huis heeft een pinapparaat, maar gebruikt dat niet voor dit soort aktiviteiten.als clienten protesteren worden ze min of meer genegeerd of op een zwarte lijst gezet. ik heb al vele malen geklaagd maar dat helpt niet..er wordt so wie so slecht naar de bewoners geluisterd. de zorg die gegeven wordt is het wettelijk minimum. er wordt ook dubbele tijd gedeclareerd.

welke juridische aktie c.q. stappen kan ik ondernemen om hieraan een eind te maken zonder dat mijn moeder er de dupe van wordt?
cor