Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

du
duivens18 - 18-12-2009 15:20:27
Computers & Telefonie

vodafone

Goedendag,
ik heb toch nog een vraagje over vodafone want we komen er niet uit.
zoals al te lezen is ben ik sinds verleden jaar al met vodafone bezig.
dit lijden echter tot het probleem dat ik extra kosten moest maken aan een deurwaarder en heb toen een bedrag betaald van rond de 410 euro maar vodafone zou gaan uitzoeken wat er aan de hand was.
nou dat weet ik nu nog niet ze hebben mijn smsjes nagekeken en dat klopte dus zou ik geld terug moeten krijgen maar nee hoor volgens vodafone zit er een bedrijf achter dat op internet zit nou heb ik op mijn mobiel geen internet en ook nooit gebruikt via vodafone en ook nooit iets ontvangen van die waat media maar wel elke maand 20 euro aan waat media via vodafone betaald.
vodafone komt er zelf niet uit en heeft de haak echt erop gegooid.
maar ik zit nu met een negatieve bkr wat niet klopt want ik heb alles betaald en ook nog dat ik terug moet krijgen van vodafone.
hoe moet ik dit oplossen??
wie weet raad en ook hoe krijg ik me geld terug van vodafone en de negatieve bkr eraf??
ik weet het allemaal niet meer maar wel dat je bij vodafone geen sim-only moet nemen want dan wordt je behandeld als een dief.
nou hoop dat iemand mij kan helpen??
en anders kassa zelf misschien??
marian.