Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
righard - 05-02-2010 09:24:06
Auto & Vervoer

Groot onderhoud + 4 Banden vervangen

Drie weken geleden heeft de auto zijn normale grote beurt gehad en we hebben tegelijkertijd alle 4 de banden laten vervangen. doordat ik ziek heb ik een week niet gereden (mijn vrouw heeft de auto opgehaald bij de garage). nadat ik weer ging rijden zag ik dat het stuur niet meer recht stond (stijl loodrecht naar beneden) maar op 4 voor half. bij 110 km/u ging ook het stuur enorm trillen. ik heb de garage gebeld en de auto is teruggegaan.

uiteindelijk hebben zij bij een proefrit hetzelfde geconstateerd en is de auto vierkant uitgelijnd.

ik verwachtte (wellicht onterecht) dat dit behoorde bij het aanschaffen van 4 nieuwe banden. ik kreeg echter een rekening thuis van 138 euro.

is deze rekening terecht?

indien deze terecht is, het uitlijnen is, zoals ik anneem, gefactureerd op basis van gewerkte tijd. had de garage dit gelijk gedaan bij het vervangen van de 4 banden (en de proefrit gemaakt), dan had dit direkt opgevallen en was er minder tijd voor nodig geweest.

de garage is overigends een merk dealer en ook de garage waar de auto is gekocht. dit is voor het eerst dat ik een vraagteken zet bij een rekening.