Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lanzenk - 19-03-2010 19:48:36
Auto & Vervoer

ANWB europadekking

Heeft iemand ervaring met de anwb europadekking. ik ga er binnenkort een afsluiten en kijk eerst bij de anwb. ik woon vlakbij de grens en ben dus vaak even in het buitenland voor boodschappen, visite o.i.d. dus niet op vakantie of op reis.

de anwb zegt echter in haar voorwaarden voor europadekking het volgende.

quote:
beroep op hulpverlening
na inschrijving voor één van de services van de wegenwacht en nadat de volledige contributie door de anwb ontvangen is, heeft u de eerste 8 dagen uitsluitend tegen betaling recht op sleutelhulp. daarna heeft u recht op volledige hulp.
heeft u wegenwacht europa service afgesloten en gaat u naar het buitenland op vakantie, dan geldt direct recht op volledige hulp. voorwaarde is dat u naar genoegen van de anwb aantoonbaar op reis bent en de anwb de verschuldigde contributie heeft ontvangen..'
einde quote

als ik het goed begrijp moet ik dus op vakantie of op reis zijn voordat ik eventueel hulp van anwb krijg in het buitenland en dan nog moet tot genoegen van de anwb zijn. wellicht nemen zij genoegen met een hotelboeking o.i.d/ als ik boodschappen doe heb ik die dus niet.
de anwb weigert mij tot nu toe te antwoorden.
heeft iemand hier ervaring mee of andere tips?