Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pavoordf
pavoordf - 12-01-2011 10:29:51
Computers & Telefonie

Hollands Nieuwe beter dan Simpel?

Ik heb eeb contract bij simpel dat in april afloopt. volgende maand ga ik over naar het netwerk van t-mobile. tot nog toe was ik niet ontevreden over simpel. wel is hun reactie nogal traag wanneer je vragen hebt, maar dat heeft geen problemen opgeleverd.
ik bel weinig ( < 50 min/mnd) sms nauwelijks, gebruik mijn telefoon nog wel eens in het buitenland

gezien de klachten over het t-mobile netwerk, vraag ik me af of het verstandig is naar hollandsnieuwe over te stappen. geeft het vodafone netwerk een betere dekking dan dat van t-mobile? dat is voor mij het belangrijste. daarnaast lijken de bundels voor mij aantrekkelijker. sms en belminuten uitwisselbaar en belminuten blijven 3 maanden geldig.

wat ze met afronden doen weet ik niet. simpel rond naar boven af (naar een hele minuut). wat hn doet wordt niet op de site aangegeven. data wordt bij hn op 100 kb afgerond, en dat lijkt me nogal fors